Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بر الزامی بودن الگوی دوخت اسلامی- ایرانی لباس فرم مدارس و توجه کارگروه‌های لباس فرم در شهرستان‌ها و مناطق به این مهم تأکید کرد و گفت: هیچ اجباری برای معرفی والدین به خیاطیِ خاص نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان جنوبی، سیدعلیرضا موسوی‌نژاد ظهر امروز در کارگروه لباس فرم مدارس، اظهار داشت: به منظور کاهش هزینه‌های سبد خانوار و سهل الوصول شدن لباس فرم مدارس برای دانش آموزان به ویژه دانش آموزان مناطق محروم، از ظرفیت هنرستان‌های استان استفاده  شده و مدارس با هنرستان‌های داوطلب قرارداد ببندند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی بر تشکیل کارگروه‌های نظارتی متشکل از نماینده صنعت، معدن و تجارت، اصناف، سازمان حمایت از مصرف کننده و آموزش و پرورش، به منظور نظارت بر روند اجرای تولید و تحویل لباس فرم تأکید کرد و گفت: نرخ‌گذاری لباس فرم مدارس منوط به تصمیم کمیته نرخ گذاری شهرستان‌ها و مناطق است.

42 تولیدکننده مجاز لباس فرم مدارس در کاشان فعالیت دارند/ اعمال محدودیت در سرویس حمل‌ونقلطراحی لباس فرم مدارس مبتنی بر استانداردهای علمی و فرهنگی همچنان مغفول مانده استاصفهان| انحصار در تولید و توزیع لباس فرم مدارس؛ قیمت‌های گزاف بر دوش والدین سنگینی می‌کند

موسوی نژاد با بیان اینکه لباس فرم دانش آموزی کاملاً اختیاری بوده و هیچ‌گونه اجباری در معرفی به خیاطی خاص نیست تصریح کرد: مدیران مدارس باید اولویت تهیه لباس فرم به دانش آموزان ورودی اختصاص داده و حتی الامکان از تغییر الگوی لباس فرم نسبت به سنوات گذشته خودداری کنند.

رئیس شورای انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان جنوبی از تصویب برپایی نمایشگاه دائمی  تولیدات هنرستان‌ها در مرکز استان در این کارگروه خبر داد و عنوان کرد: مواردی، همچون کیفیت پارچه و دوخت، قیمت مناسب و سرعت عمل در تهیه و تحویل لباس فرم  به اولیا،  از سوی کمیته‌های نظارت شهرستان‌ها و مناطق مطابق ضوابط و مقررات باید به صورت مستمر رصد شود.

انتهای پیام/252

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آموزش و پرورش خراسان جنوبی لباس فرم مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۸۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته

الهام یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان در نشست خبری گفت: دومین نمایشگاه دستاورد سمپاد است و نسبت سال گذشته با افزایش شرکت کنندگان همراه بوده است. در این دوره نمایشگاه  دانش آموزان مدال آور جشنواره خوارزمی حضور دارند. 

وی ادامه داد: هدف از این نمایشگاه نمایش دستاورد های دانش آموزان ،شرکت های دانش بنیان می توانند با حضور در این نمایشگاه استعداد هارا شناسایی کنند. همچنین در این نمایشگاه شبکه خوبی بین دانش آموزان سمپاد ایجاد می شود و دانش آموزان شهرستان می تواند دانش آموزان مناطق دیگر را ببند و محصولات آنها رانقد کنند. 
وی افزود: پسران با ۱۱۹ طرح و دختران با  ۱۱۸ طرح ددر زمینه هنر، ژنتیک، مکانیک در این نمایش شرکت کردند، ، دانش‌آموزان سمپاد یک سال تحصیلی را با تلاش برای کاربردی کردن دانسته‌های خود برای حل مسایل کشور سپری کرده است و هم اکنون به نمایش گذاشته اند.

وی با بیان اینکه در این نمایشگاه شبکه ارتباطی خوبی بین دانش‌آموزان سمپاد ایجاد می‌شود افزود: دانش آموزان فرصتی پیدا می‌کنند که با دانش‌آموزان مناطق دیگر ارتباط بگیرند و شبکه‌ای از ارتباط و همکاری دوستانه شکل بگیرد.

یاوری دلیل دیگر برگزاری این نمایشگاه را در راستای شعار هر نیاز کشور یک سمپادی آماده اثرگذاری» عنوان کرد و گفت: دانش‌آموزان در این نمایشگاه کاربرد کارهای خود را برای رفع نیازهای کشور بهتر درک می‌کنند.

وی افزود: مدارس سمپاد به دنبال ایجاد عدالت آموزشی است در همین راستا تعداد دانش آموزانی که از دهک های یک تا چهار وارد مدارس سمپاد شده اند ۴۵ درصد افزایش داشته است. 
او ادامه داد: حدود ۷۱ درصد کمیته امداد قبول شده است. در سال گذشته ۱۶ دانش آموز از ۴۰ رتبه برتر از مدارس سمپاد مناطق محروم بودند که قبول شدند.

در ادامه این نشست مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: برای اولین بار در سه پایه متوسطه دوم به صورت یکپارچه آزمون نهایی برگزار می‌شود.
وی افزود:  در حال حاضر۳۳ کنکور دارد ما در تلاشیم  تا به کتاب بازگردیم و به محتوای آن توجه کنیم.

یاوری, رئیس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان ادامه داد: ما در تهران، اصفهان و مشهد ۵ مدرسه غیر دولتی نامی و مشهور داریم که بعضی از دانش‌آموزان هم نمرات بالایی می‌کیرند و وارد دانشگاه می‌شود اما میانگین نمرات مدارس دولتی از مدارس غیر دولتی بیشتر است.

او ادامه داد: تلاش است که بعد از دیدن دستاوردهای دانش‌آموزان سمپاد در دومین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی سمپاد، سایر دانش‌آموزان سراسر کشور هم علاقه‌مند شوند و امید آفرینی در جامعه شکل بگیرد. برای پیشرفت امید لازم است و برای امید جلوه‌هایی از موفقیت در گذشته مهم است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • مدارسی که شهریه می‌گیرند را معرفی کنید
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن