Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@07:33:32 GMT

کسب و کار خانگی چرم دوزی با دست از آموزش تا تولید

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۵۱۴۴۰۶

کسب و کار خانگی چرم دوزی با دست از آموزش تا تولید

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، بیکاری یکی از بزرگترین معضلات بشر در سال‌های اخیر است، اما با آمدن کرونا این معضل بسیار شدیدتر از گذشته شد. امروزه خانواده‌ای نیست که چند جوان بیکار در خود نداشته باشد. احتمالاً شما نیز جزو کسانی باشید که یا کار ندارید یا درآمد پایینی دارید و به فکر افزایش درآمد هستید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی باز کردن فروشگاهی مانند سوپری یا دیگر مشاغل برای رفع بیکاری آسان‌ترین راه بود، اما امروزه با بالا رفتن قیمت اجاره مغازه‌ها، برای تأمین مخارج مکان نیاز به پشتوانه بسیار بالایی است و گفتن این حرف شاید بیراه نباشد که این روزها اجاره یک مغازه جزو پر خرج‌ترین کارهاست. با همه این تفاسیر، راه چاره برای بیکار نماندن چیست؟

کسب و کارهای خانگی

کمبود کار و نداشتن سرمایه کافی برای ایجاد اشتغال سبب شده که مردم به سمت کسب و کارهای خانگی کشیده شوند، چرا که نیازمند هزینه کردن مبلغی برای تهیه فضا نیستند و همچنین می‌توانند با کمترین هزینه کار خود را در منزل راه بیندازند. با حذف هزینه مکان، هزینه‌های دیگری نظیر مالیات، انرژی و هزینه رفت و آمد نیز از قبل آن حذف شده و با ساعات کاری منعطف، می‌توان به کارهای شخصی و روزمره نیز رسیدگی کرد. از ویژگی‌های دیگر کار در منزل این است که افراد، به اصطلاح عامیانه آقای خود هستند و برای خودشان کار می‌کنند که نتیجه آن استرس کمتر و در نتیجه بازدهی بیشتر خواهد بود.

از مهمترین نتایج رشد کسب و کارهای خانگی ورود جدی بانوان به عرصه کار و فعالیت است. این نوع مشاغل به دلیل اینکه در خانه انجام می‌شود بسیار مورد توجه بانوان قرار گرفته و بانوان زیادی روی به این نوع کسب و کارها آورده اند.

مشاغل خانگی زیادی وجود دارد که افراد می‌توانند با توجه به سلایق و علایق خود به آن بپردازند. از نمونه کسب و کارهایی که در آن، جا برای پیشرفت زیاد است، می‌توان به چرم دوزی اشاره کرد. در ادامه با این کار پر سود و جذاب آشنا می‌شویم.

چرم دوزی با دست بهترین روش کسب در آمد در منزل

چرم دوزی جزو صنایع دستی محسوب شده و طرفداران بسیار زیادی در همه جای دنیا دارد. اما توجه زیادی به این کسب و کار در ایران نشده و این صنعت پولساز در کشورمان صرفاً به چند برند معروف محدود شده است.

سود محصولات چرمی بالا بوده و می‌توان آن را تا حد یک کارگاه یا کارخانه بزرگ رشد داد.

دوخت محصولات چرمی نظیر کیف و کفش به دو روش دستی و صنعتی انجام می‌شود. آنچه در این مقاله مورد بحث ماست، چرم دوزی با دست می‌باشد؛ چرا که دوخت چرم با چرخ، نیاز به تهیه چرخ و صرف هزینه بالایی دارد، اما دوخت چرم با دست به هزینه زیادی نیاز نداشته و صرفاً با چند ابزار ساده و ارزان، می‌توان محصولات چرمی باکیفیتی تولید کرد.

از دیگر تفاوت‌های دوخت دستی با چرخ، قیمت فروش آنهاست. محصولات چرمی که با دست تهیه می‌شوند دستمزد بالاتر و چند برابری نسبت به دوخت صنعتی دارند و این ارزش کار دست است که نه تنها از لحاظ معنوی بلکه از لحاظ مادی نیز حائز اهمیت است.

چطور چرم دوزی را شروع کنم؟

برای شروع کار با چرم در اولین وهله شما باید این کار را آموزش ببینید. نگران نباشید، یادگیری چرم دوزی بسیار آسان بوده و به راحتی با گذراندن یک دوره آنلاین در خانه می‌توانید کار خودتان را شروع کنید.

سایت‌های آموزشی زیادی در فضای اینترنت در حال آموزش این کار پولساز هستند اما از مهمترین سایت‌هایی که به صورت تخصصی به آموزش چرم دوزی و آموزش دوخت کیف چرمی می‌پردازد، می‌توان به کاویان چرم اشاره کرد. این سایت به عنوان مرجع تخصصی چرم دوزی در ایران به صورت آکادمیک، علاوه بر آموزش چرم دوزی به صورت صفر تا صد، هنرجویان خود را پشتیبانی نیز می‌کند. این مسئله کیفیت آموزشی را در این سایت به مراتب بالاتر می‌برد. شما بعد از گذراندن دوره‌های آموزشی این سایت، به راحتی می‌توانید کار خودتان رو شروع کنید.

به لطف ورود شبکه‌های اجتماعی نظیر اینستاگرام، در بحث فروش نیز شما به مکانی برای ارائه محصولاتتان نیاز نخواهید داشت و به جای فروش فیزیکی، صرفاً با گذاشتن عکس و مشخصات محصولاتتان در شبکه‌های اجتماعی، صدها، هزاران نفر محصولاتتان را خواهند دید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5183522

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت چرم کسب و کار اشتغال کسب و کار ساختمان سازی گروه خودروسازی سایپا تولید محتوا باربری سئو سایت کسب و کارهای اینترنتی ویروس کرونا واحد صنعتی بازی های رایانه ای حمله سایبری شبکه های اجتماعی تصفیه آب پلاستیک محصولات چرمی کسب و کارهای کسب و کار چرم دوزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۱۴۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد

جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشورهای در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشورها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • با ۹۵ درصد درخواست‌های انشعابات غیر خانگی آب و فاضلاب موافقت شد
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی استان فارسی‌ها از تولید انرژی خورشیدی
  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • دولت سیزدهم کم خرج ترین دولتِ در حال توسعه شد
  • از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک ثبت‌شده در فهرست میراث‌ فرهنگی ناملموس رونمایی شد
  • رونمایی از سند ثبت ملی مهارت لَردِه دوزی روستای بیابانک سمنان