Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش از یکی از هنرستان‌های تولید کننده ماسک‌های بهداشتی در شهر تهران بازدید کرد.

به گزارش گروه آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، محسن حاجی‌میرزایی از هنرستان دخترانه آل‌ یاسین واقع در منطقه 12 شهر تهران بازدید کرد و از نزدیک فرایند تولید ماسک‌های تنفسی در این هنرستان را رؤیت و در جریان نحوه تولید و ارسال این ماسک‌ها قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنرستان دخترانه آل یاسین در حال حاضر روزانه 700 ماسک بهداشتی در دو کارگاه تولید می‌کند که در کارگاه‌ها 10 نفر شامل 4 هنرآموز و 6 هنرجو مشغول به فعالیت هستند.

همچنین این هنرستان با دارا بودن رشته‌های گرافیک، معماری و طراحی دوخت گام‌های خوبی در زمینه آموزش‌های مجازی برداشته است و هنرآموزان و معلمان این هنرستان با استفاده از امکانت فضای مجازی کلاس‌های خود را در آن فضا برگزار کرده و همچنین معلمان این هنرستان می‌توانند از آتلیه این هنرستان که برای رشته گرافیک است، استفاده کرده و برخی آموزش‌های مجازی خود را در این آتلیه فیلمبرداری کنند.

در پی شیوع ویرورس کرونا در کشور و افزایش مصرف برخی اقلام بهداشتی در کشور از جمله ماسک‌های تنفسی، هنرستان‌هایی در کشور که در آنها رشته‌های طراحی دوخت و خیاطی وجود داشت به دلیل داشتن نیروی متخصص و توانمند و داشتن امکانات و تجهیزات اقدام به تولید برخی از تجهیزات بهداشتی از جمله ماسک‌های طبی کردند؛ بر این اساس 130 هنرستان کشور اعلام آمادگی تولید ماسک در کشور کرده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش و پرورش شهر تهران تولید فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۲۸۵۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید

به گزارش خبرآنلاین از کانال خبری چندثانیه، محسن حاجی میرزایی وزیر اسبق آموزش و پرورش در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «جناب آقای صحرایی، حفظ صندلی لرزان وزارت و پوشاندن ناکارامدی‌ها ارزش آن را ندارد که شأن و شرافت انسانی خود را پایمال کنیم. آنچه درباره سند ۲۰۳۰ و سند تحول در دولت قبل گفته‌اید نادرست است و تعدی در حق کسانی که دلسوزانه و مجدانه برای تحقق تحول در آ.پ تلاش کرده اند. از خدا پروا کنید.»

مرادصحرایی، وزیر اموزش و پرورش مدتی قبل درباره سند 2030 گفته بود: «وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه مرگ سند ۲۰۳۰ در این دولت اجرایی شد، اظهار داشت: البته هنوز هم بودند کسانی که به ۲۰۳۰ اعتقاد داشتند؛ این افراد حتی در بدنه وزارتخانه هم بودند، زیرا این سند به عنوان یک رویکرد در بخشی از دولت پیشین وجود داشت و در حالی برای آن ردیف بودجه و دفتر در نظر گرفته بودند که برای اجرای سند تحول بنیادین ردیف بودجه وجود نداشت.

صحرایی با یادآوری اینکه این رویکرد دولت قبل پس از تذکرات رهبر معظم انقلاب حتی مورد اعتراض نمایندگان مجلس نیز قرار گرفته بود، اظهار داشت: بخشی از وزرای پیشین به سند تحول بنیادین اعتقاد داشتند جدی هم کار کردند ولی سند ۲۰۳۰ از بین نرفت تا دولت آقای رئیسی روی کار آمد و در بدنه اجرایی وزارتخانه به طور قطع مرگ سند ۲۰۳۰ رقم خورد.»

٤٧٢٣٦

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903065

دیگر خبرها

  • پیام توییتری وزیر سابق آموزش و پرورش به وزیر فعلی آموزش و پرورش : این صندلی ارزشش را ندارد...
  • «آموزش، کنترل آسم را بهبود می‌دهد»؛ شعار راهبردی روز جهانی آسم در سال ۲۰۲۴
  • دیدار رئیس سازمان فرهنگ با معاون وزیر خارجه ارمنستان
  • وزیر اسبق آموزش و پرورش: آقای صحرایی از خدا پروا کنید
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • بازدید وزیر کشور از مرکز آموزش عمومی انتخابات الکترونیک در لواسان
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل هنرستان نوآوران فولادشهر
  • توجه به هوش مصنوعی در نقشه راه سند تحول آموزش